Première nieuws!

De maanden vliegen voorbij! Inmiddels is het bijna zover en komt de première van De Swarte Krie van de Deelen steeds dichterbij. Wij krijgen veel vragen over de première datum. Aangezien wij dit volgende week pas definitief kunnen vastzetten willen wij jullie alvast de twee optionele data doorgeven, zodat degene die dat willen ze alvast met potlood in de agenda kunnen zetten! 

De Swarte Krie van de Deelen gaat op 14 januari of 20 januari in première in Arnhem. Uiterlijk eind volgende week volgt de officiële uitnodiging! 

In de weken na de première staan er twee ontzettend leuke events op de planning. Op woensdag 25 januari zal de film worden vertoond in CineSneek en op 8 februari in Pathé Amersfoort. 

Tijdens deze middagen bekijken ruim 600 “minder bedeelde” kinderen en gezinnen de film, maar dat niet alleen. De rest van de middag staat in het teken van het ontwikkelen van de fantasie. Zo is er een Meet & Greet met de Swarte Krie en een workshop natuurpoppen maken. 

Voordat deze twee mooie evenementen gaan plaatsvinden willen wij erg graag met jullie proosten op de film! 

Vrijwilligers gezocht!

Wij zoeken vrijwilligers die ons willen helpen bij het begeleiden van de kinderen tijdens de workshops natuurpoppetjes maken in Sneek en Amersfoort. Alle hulp is welkom!

Zou jij het leuk vinden om te helpen en kan jij op woensdag 25 januari in Sneek of woensdag 8 februari in Amersfoort, laat het dan even weten aan Charlotte.

De tijden voor de vertoning en workshop worden aankomende week definitief. Het gaat in ieder geval om de woensdag middag.